Ontmoet het Klearly team!

Klearly is een Nederlandse start-up die zich inzet om betalingen voor kleine en middelgrote ondernemers makkelijker te maken. Wij maken met Klearly het betaalproces eenvoudiger en goedkoper, zodat ondernemers en kleine en middelgrote bedrijven kunnen focussen op wat echt belangrijk voor ze is. Ons team van jonge professionals met ervaring in verschillende industrieën staan voor jullie klaar om het betaalproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Scroll naar beneden om meer over ons te weten te komen.

Sam - Chief Executive Officer

Sam heeft internationale ervaring in verschillende industrieën. In al deze functies bewerkstelligde Sam de groei van het bedrijf. Na het werken in de FinTech (Financial Technology) industrie kreeg hij de smaak te pakken en zette samen met de andere founders Klearly op.

Guy - Chief Technology Officer

Guy is onze computer scientist en heeft veel ervaring in het vak. Hij werkte bij de techgigant Dell, heeft ervaring als zelfstandige consultant en was developer in de FinTech industrie. Met al zijn ervaring heeft hij de Klearly app gebouwd en verder ontwikkeld.

Eva - Chief Operating Officer

Eva heeft zowel een diploma in de rechtsgeleerdheid als in de economie en heeft gewerkt bij Morgan Stanley, een van 's werelds meest gerenommeerde investeringsbanken. Daarnaast is ze ambassadeur van een vrouwennetwerk waar getalenteerde vrouwen worden gestimuleerd om een carrière te starten in finance.

Geus - Chief Commercial Officer

Geus is een ervaren ondernemer met internationale ervaring. Zo startte hij zijn eigen onderneming in Colombia en werkte hij daarna als consultant bij Frisse Blikken. Geus is te benaderen voor (strategische) samenwerkingen.

Edan - Chief Strategy Officer

Edan is een zeer ervaren financiële expert met internationale ervaring in zowel Canada als Europa. Hij heeft ervaring in het vastgoed maar ook als strateeg. Vandaar dat hij bij Klearly verantwoordelijk is voor onze strategie.

Shanie - Product Director

Shanie is onze toegewijde product manager. Ze zorgt ervoor dat de processen rondom de app bij Klearly in goede banen worden geleid. Met haar ervaring in het bedrijfsleven weet ze alle gezichten de juiste kant op te krijgen.

Tomer - Full Stack Developer

Tomer is onze Full Stack Developer en is onmisbaar in het bouwen van Klearly. Na een paar jaar medicijnen te hebben gestudeerd heeft hij het roer omgegooid en heeft zich laten opleiden als volwaardig computer scientist. Samen met Guy zorgt hij ervoor dat de Klearly app zo goed mogelijk werkt voor jullie wensen.

Start vandaag nog met Klearly!

Download de app!